Persberichten

ERWTENSOEPACTIE LIONS CLUB OVER HOLLAND

26 januari 2016 16:41u

Ook deze winter komt Lions Club Over Holland in Stichtse Vecht huis-aan-huis voor de verkoop van lekkere erwtensoep met worst. Met deze traditionele verkoop worden al jaren organisaties gesteund, die zich inzetten voor een maatschappelijk doel in onze gemeente. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor Kledingbank Breukelen,  die twee jaar geleden is gestart met het inzamelen van kleding voor de deelnemers van Voedselbank Stichtse Vecht en inmiddels ook open is  voor alle U-pashouders in de gemeente.]

lees verder »

VRIJDAGMIDDAG 29 JANUARI ALGEMENE UITVERKOOP KLEDINGBANK BREUKELEN IN DE DRIESTROOM

17 januari 2016 10:12u

Kledingbank Breukelen is verhuisd. Op vrijdag 15 januari jl. vond de eerste maandelijkse editie plaats in ’t Heijcop te Breukelen en het was een succes! Velen wisten tussen 9 en 11 uur de nieuwe locatie te vinden en leverden tientallen zakken kleding in bij de vrijwilligers voor de ingang van de flat (zie foto). lees verder »

KLEDINGBANK BREUKELEN VERHUIST

27 december 2015 15:17u

Kledingbank Breukelen verhuist in januari 2016 van het Bonifatiushuis op het Kerkplein naar ’t Heycop 2 te Breukelen, naast Woonzorgcentrum De Driestroom. De kledinginzameling verschuift daarmee ook en wel van de derde donderdagochtend naar de derde vrijdagochtend van de maand. Tussen 9 en 11 uur kunt u uw kleding, het liefst schoon, heel en gesorteerd, inleveren bij onze vrijwilligers voor de ingang van de woonvleugel naast de brievenbus. lees verder »

KLEDINGBANK PAST UITGIFTETIJDEN AAN EN ZOEKT VERSTERKING

11 oktober 2015 12:01u

Op donderdag 15 oktober a.s. zamelt Kledingbank Breukelen van 9 tot 11 uur in het Bonifatiushuis (Kerkplein 18) overtollige winterkleding en schoeisel in. De kleding dient schoon en heel te zijn en bij voorkeur gesorteerd naar dames- , heren- of kinderkleding.

Op vrijdag 16 oktober a.s. zijn zowel de deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht als alle U-Pashouders uit de gemeente van harte welkom om kleding uit te zoeken op de bovenverdieping van het gebouw. De openingstijden zijn vanaf 1 oktober aangepast, de uitgifte vindt nu alleen nog plaats op vrijdag tussen 10 en 14 uur. Alle klanten ontvangen de eerste twee stuks gratis en daarna wordt een klein bedrag per kledingstuk berekend.

lees verder »

FIETSCURSUS VOOR VLUCHTELINGEN

15 september 2015 18:40u

In de afgelopen zomermaanden is de Kledingbank Breukelen in samenwerking met fietsenwinkel Age van ‘Hoff van start gegaan met een fietscursus voor de vrouwelijke deelnemers en dat is een succes. lees verder »

EENJARIGE KLEDINGBANK ZOEKT PERMANENTE LOCATIE

4 april 2015 16:21u

Deze maand bestaat Kledingbank Breukelen een jaar en dit initiatief is inmiddels niet meer weg te denken uit Stichtse Vecht. Met het overschot aan goede kleding van inwoners worden deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht en inmiddels ook de groep U-pashouders enorm geholpen. lees verder »

KLEDINGBANK NU OOK OPEN VOOR U-PASHOUDERS

7 februari 2015 14:41u

Er komt iedere derde donderdag van de maand zoveel kleding binnen in het Bonifatiushuis te Breukelen, dat de initiatiefgroep van de Kledingbank besloten heeft voortaan ook kleding beschikbaar te stellen aan de houders van de U-pas. Met name voor gezinnen met kinderen is kleding een zware kostenpost en kan een bezoek aan de kledingbank een uitkomst zijn.

lees verder »

ALGEMENE UITVERKOOP KLEDINGBANK

21 januari 2015 19:14u

Op vrijdag 30 januari a.s. houdt de Kledingbank Breukelen van 10 tot 12 uur een algemene uitverkoop in het Atrium van de Driestroom, adres: de Aa 50.

Iedere maand komt er veel kleding binnen in het Bonifatiushuis en worden deelnemers van de Voedselbank Stichtse Vecht blij gemaakt met mooie aanwinsten voor hun garderobe. Maar inmiddels is de opslagruimte in het Heycop vol en is het tijd voor een uitverkoop. lees verder »

KLEDINGBANK GAAT VOORTVAREND VERDER IN HET NIEUWE JAAR

11 januari 2015 21:25u

Op donderdag 15 januari a.s. gaat alweer de achtste editie van Kledingbank Breukelen van start. Dankzij de grote hoeveelheid gedoneerde kleding en de noeste arbeid van een grote groep vrijwilligers vonden al vele deelnemers aan de Voedselbank Stichtse Vecht hier iets moois van hun gading. lees verder »

Kledingbank zamelt speelgoed in voor 5 december

5 november 2014 18:24u

Het is hartverwarmend hoeveel mooie kleding iedere maand binnengebracht wordt in het Bonifatiushuis te Breukelen voor de deelnemers aan de Voedselbank Stichtse Vecht. En het kan niet op, want de organisatie krijgt regelmatig de vraag of er ook speelgoed ingeleverd kan worden. Speciaal voor 5 december houdt Kledingbank Breukelen daarom deze maand een speelgoedbank, onder dezelfde voorwaarden als de kledingbank.

lees verder »

« Pagina 1, 2, 3 »